972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Competició pàdel femení: Copa Catalunya
29/09/2014
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les instal•lacions del club tennis Urgell la octava edició de la copa Catalunya. On l’equip femení del club ha participat amb una brillant actuació perdent a les semifinals.

A les 13:00h de la tarda i sota una calor insuportable es va disputar la primera eliminatòria que va enfrontar les jugadores del nostre club amb un rival complicat: el CTC Wellness.

El primer punt va caure ràpid del costat de l’equip gironès, amb una molt bona actuació de les nostres jugadores Laura i Marian, que van imposar-se ràpidament a les rivals. 

Al segon partit la Cristina i la Maria Ángeles van començar amb molts dubtes, nervioses, i les rivals ho van aprofitar per imposar-se ràpidament al primer set. La segona tanda va estar mes igualada però un break va fer caure el partit i el punt del costat del CTC Wellness.

Tot es decidia al tercer partit, on les parelles numero 1 de cada club lluitaven cada punt com si fos l’últim. Les nostres jugadores Claudia i Vero van mantenir la calma i no van entrar en diverses discussions sobre boles on es va haver de demanar el jutge àrbitre. El partit es va decantar al tercer set per 6/4 i, per tant, amb la classificació del C.T.Girona cap a les semifinals.

A les 18:00h es va disputar la semifinals davant el TERRASASPORTS A. Les nostres jugadores estaven molt cansades però van donar el millor davant un rival duríssim.

En el primer partit la Teresa i la Marian van poder fer poca cosa davant una parella molt sòlida, sense errades, aconseguint la victòria l’equip de Terrassa.

La segona parella, la Cristina i la Laura, van jugar un gran partit amb punts molt bons, llargs i jugant a un gran nivell. Tot i que no va ser suficient per guanyar la gran parella que tenien al davant. 

Tot i que la eliminatòria ja estava perduda, les nostres jugadores número 1 van donar-ho tot en el seu partit i van caure al tercer set. Gran actuació de la Claudia i la Vero que tot i saber que havíem perdut van córrer cada pilota fins al final.

Gran actuació de l’equip femení!!

L’important es participar i somriure! I si es guanya, millor!

Dámaso Gil Jassogne.

 

 

 

 

« Volver