972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
GUADA PASSA AMB NOTA ELS 1/8 DEL HAMMAMET OPEN F5
08/02/2018

La tennista del Girona Tennis Pro, Guadalupe Pérez Rojas ha guanyat el partit de 1/8 de final del Hammamet Open de Tunísia al derrotar la jugadora alemanya Katharina Hering per un 6-2, 4-6 i 6-3 en un partit que ha tingut una durada de 2h22'.

El partit de l'argentina va ser molt dur, sobretot psicològicament però va aconseguir el triomf bassat amb la confiança i en els seus bons cops. Tot i l'ajustat del marcador, Guada va ser clara dominadora del partit. Un primer set molt intens va fer veure que seria molt competit tot i que manava amb comoditat gràcias al seu gran cop de dreta. Guada atacava al revés de la seva rival i la feia córrer, cosa que li va permetre aconseguir el primer set, per un clar 6-2.

La tònica en el segon va ser la mateixa, la jugadora de Jujuy es va col.locar 4-1 quan la seva rival, quasi a la desesperada, va començar a jugar de manera molt agressiva. Aquest fet va obligar, més per mèrit de la rival que demerit de Guada, que l'argentina fes un pas al darrera cosa que va permetre a la jugadora alemanya aconseguir el segon set per 6-4.

El tercer i definitiu set va començar com havia finalitzat el segon. Un 2-0 favorable a Hering feia preveure el pitjor, però Guada va tornar a entrer en el partit sumant quatre jocs seguits per acabar gunyant el tercer i definitiu set per 6-3 i passant d'aquesta manera a quarts de final del Hammamet Open de Tunísia.