972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
POL TOLEDO, NOU JUGADOR DEL GIRONA TENNIS PRO
09/02/2018

El jugador de Maçanet de la Selva, Pol Toledo Bagué serà el primer jugador de la categoria masculina que forma part del projecte Girona Tennis Pro, del Club Tennis Girona. Toledo, actualment número 404 del rànquing ATP en individuals i 225 del rànquing ATP en dobles, engegarà la categoria masculina acompanyat del tècnic Jose Maria Paniagua i el suport de Dino Callone.

Pol Toledo és a l’actualitat la millor raqueta del tennis gironí. Amb 1,78m d’alçada i 71 kg de pes el gironí entra a formar part del projecte més ambiciós del tennis professional gironí. El de Maçanet serà el referent de la categoria masculina.

Quan Carles Montañés, president del Club Tennis Girona va presentar el projecte a la premsa, ja va deixar clar que tenien la intenció que hi hagués categoria masculina i femenina. Amb la incorporació de Toledo i de l’entrenador Paniagua, es fa efectiva l’estructura del Girona Tennis Pro que serà tot un referent en el tennis gironí i també català.

Pol Toledo tindrà la base de treball a Girona, on treballarà amb l’equip tècnic del Girona Tennis Pro: entrenador, preparador físic, fisioterapeutes, nutricionistes, psicòlegs amb l’objectiu de seguir evolucionant el seu lloc.

 

José Maria Paniagua, una figura clau en el GTP

A l’igual que passa amb Javier Degreef, entrenador de la categoria femenina, José Maria Paniagua és una de les claus a la categoria masculina. Ell ha estat l’entrenador de Guido Andreozzi (150 ATP) i de Roberto Carballés (100 ATP) i per tant un “coach” amb experiència que aportarà la metòdica necessària a Pol Toledo. Ell marcarà la línia a seguir per buscar la millora del tennista gironí amb el suport de l’entrenador Dino Callone.

 

D’aquesta manera, el Girona Tennis Pro inicia la temporada 2018 amb la següent estructura:

 

Categoria masculina:

Jugador: Pol Toledo

Entrenadors: Jose Maria Paniagua i Dino Callone.

 

Categoria femenina:

Jugadores: Guadalupe Pérez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya.

Entrenador: Javier Degreef.

 

Preparador físic: Jordi Verdaguer

 

Director del projecte: Sergi Torrent.

« Volver