972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
GIRONA TENNIS PRO

Notícia

BON JOC DE GUADA PEREZ I GUILLE NAYA EN EL HAMMAMET OPEN 08A
28/02/2018

Jornada on les tres jugadores del Girona Tennis Pro: Guadalupe Perez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya han tingut partits que han acabat amb una victòria per part de Guadalupe Perez Rojas i dues derrotes, la de Guillermina Naya i el doble que jugava Blanca Puig. Malgrat el resultat advers, ambdues jugadores han mostrat una bona evolució, tenint present que en el cas de Guillermina Naya, era el seu primer partit oficial de l'any.

Guadalupe Perez Rojas es presentava al partit davant l'italiana Giorgia Marchetti (WTA 556) amb la determinació de seguir evolucionant el seu joc, un cop recuperada de la lesió de la temporada passada. La de Jujuy va controlar el partit, en tot moment, però sense acabar de trencar-lo. L'igualtat amb la seva rival feia que el primer set anès al tie break, on l'italiana se aconseguia decantar la balança al seu costat, després d'un 4-0 favorable.

No aconseguir el primer set, va fer despertar a Perez Rojas que amb un joc molt més consistent i agressiu va començar a desenvolupar el seu tennis, després del segon joc quan l'italiana la superava 2-0. La jugadora del Girona Tennis Pro aconseguia cinc jocs consecutius per remuntar el set i col·locar-se 5-2 adalt. El manteniment del servei en els dos segünts jocs d'ambdues jugadores feia que el set fos per l'argentina, que d'aquesta manera igualava el matx.

El tercer set, no va haver-hi color. "Guada" va passar per sobre l'italiana, aconseguint un contundent 6-0 per sumar així, l'accès a la següent ronda del Hammamet Open 08A.

L'altre partit individual de la jornada era el que disputava Guillermina Naya amb la també italiana Nastassya Burnett (WTA 341). Un enfrontament que va tenir una durada 2h15' i que es va decantar per Burnett per un 7-6(2), 2-6 i 2-6. Tot i el resultat advers Guillermina Naya va mostrar la seva evolució en el joc que li va permetre guanyar el primer set. Petits detalls feien que la seva rival aconseguís el triomf final, però el joc de l'argentina va millorar de manera clara. Amb l'entrenador Javier Degreef seguiran treballant per millorar encara més, el seu joc.

 

Pel que fa al tercer partit, amb representació del Girona Tennis Pro va ser en el doble on Blanca Puig i la seva companya Meritxell Parera no podien aconseguir el triomf al caure 6-3, 4-6 i 7-10 davant les holandeses Annick Melgers-Eva Vedder.

 

« Tornar