972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
L'EQUIP ABSOLUT MASCULÍ DE TENNIS PASSA A SEMIFINALS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE 3a
21/10/2018

Una eliminatòria agònica és el que han viscut els jugadors i el públic assistents en aquests 1/4 de final del Campionat d'Espanya de 3a categoria que enfrentoven els jugadors del club amb el GC Covadonga de Gijón que ha finalitzat amb victòria gironina 4-3, decidint-se tot, en el supertiebreak del darrer partit de dobles.

Els partits individuals es presentaven amb Nil Regàs 1, Noah Regàs 2, Jordi Borrisser 3, Dino Callone 4 i Sebas Bellone 5 que no varen anar tot el bé que s'havia desitjat. Amb victòries de Nil Regàs i Dino Callone, es presentaven els partits de dobles amb un marcador parcial de 2-3 favorable als asturians, però sobretot amb una "no bona sensació" que s'havia deixat escapar poder tancar l'eliminatòria en els partits individuals. Els jugadors del Tennis Girona estaven obligats a guanyar els dos dobles per aconseguir la remuntada per guanyar l'eliminatòria.

El quadre asturià va presentar el dobles amb els seus jugadors 3 i 4 asturians davant Callone i Bellone. L'altra semifinal la jugaven els 1 i 5 que s'enfrontaven a Nil Regàs i Jordi Borrisser. L'estratègia gironina va sortir bé. La parella argentina del Tennis Girona va guanyar fàcilment el seu partit i l'enfrontament de Regàs-Borrisser era el que decantaria l'eliminatòria.

El que seria el partit decisiu, no va començar gairebé pels gironins. Ràpidament la parella del GC Covadonga es col·locava 6-1 al seu favor. Els gironins van haver de replantejar-se l'estratègia amb un 6-3 en el segon a favor, obligava a passar pel "supertiebreak". Tot el públic estava pendent del desenvolupament de la recta final del partit. Per començar servei asturià. Igualtat en els sis primers punts (3-3) fins arribar al 7-4, aconseguits gràcies a dos minis breaks. L'avantatge era gran, tot i que no definitiva. Els asturians col·locaven el 7-5 després d'una errada a la xarxa de Nil Regàs que es mostrava immutable. El 8-5 arribava amb la repetició del punt anterior, però millor elaborat per part de Nil Regàs que molt valent col·locava la bola lluny dels rivals. Després, el 8-6, 9-6 i 10-6 que permetia al CT Girona classificar-se per semifinals.

En semifinals, el CT Girona tocarà viatjar a Múrcia per enfrontar-se a l'Academia Tenis El Limonar de Santomera (Múrcia) el cap de setmana de l'11 de novembre.

 

 

 

« Volver