972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
EDUARD ESTEVE ES PROCLAMA CAMPIÓ DE L'ITF DE REUS
14/04/2019

Amb la victòria 6-4 i 6-1 davant Johan Nikles, el tennista reusenc del Girona Tennis Pro, Eduard Esteve s'ha proclamat campió de l'ITF de Reus.

El tennista reusenc ha fet una setmana molt bona, on no ha perdut cap set. D'aquesta manera, Eduard Esteve va derrotar en 1/16 a l'ucranià Mykyta Mashtakov 6-3 i 6-1; en 1/8 de final a l'holandés Michiel De Krom per 6-2 i 7-5; en 1/4 a l'espanyol Nikolás Sanchez-Izquierdo per 6-2 i 7-5, abans de derrotar al francés Hugo Gaston 6-3 i 6-1, en semifinals.

A la final davant el suís Johan Nikles ha estat molt igualada, sobretot en el primer set. Amb 4-4 en el marcador, el servei l'ha mantingut Eduard Esteve, cosa que feia pujar 5-4. Li tocava servir al suís que no ha pogut mantenir-lo cosa que ha permés al tennis del Girona Tennis Pro decantar, el primer set, al seu favor.

La segona mànega el jugador del Girona Tennis Pro ha estat molt superior al seu rival que amb 31 minuts dos trencaments de servei ha fet prou per aconseguir la victòria final i el títol.