972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

Notícies

28/02/2018

Victòria de Pol Toledo a primera ronda de l'ITF d'Egipte F7 davant del jugador de Kazaskhstan, Pavel Petrov per un resultat de 6-3 i 6-3. El jugador del Girona Tennis Pro debuta amb el projecte del CT Girona amb un triomf consisitent, en superfície dura. 

Pol Toledo ha efectuat un partit molt intel·ligent i ha sabut jugar al seu rival, amb experiència i bon fer. Toledo ha tingut suficient en trencar el servei del seu contricant, en el segon joc del primer set, per avançar-se en el marcador. Amb un bon joc, Pol Toledo ha mantigut el seu servei, per emportar-se la primera màniga per 6-3.

El segon set ha estat similar. Trencament de servei per part del de Maçanet en el primer joc ha fet que el jugador del Girona Tennis Pro tornés a agafar l'iniciativa. Amb  un servei molt efectiu, Pol Toledo va mantir la seva avantatge fins el novè joc del set, on li tornà a trencar el servei al rival, per sumar el triomf en el segon set (6-3) i aconseguir passar a la següent ronda de l'ITF d'Egipte F7.

 

 

Veure contingut complet
28/02/2018

Jornada on les tres jugadores del Girona Tennis Pro: Guadalupe Perez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya han tingut partits que han acabat amb una victòria per part de Guadalupe Perez Rojas i dues derrotes, la de Guillermina Naya i el doble que jugava Blanca Puig. Malgrat el resultat advers, ambdues jugadores han mostrat una bona evolució, tenint present que en el cas de Guillermina Naya, era el seu primer partit oficial de l'any.

Guadalupe Perez Rojas es presentava al partit davant l'italiana Giorgia Marchetti (WTA 556) amb la determinació de seguir evolucionant el seu joc, un cop recuperada de la lesió de la temporada passada. La de Jujuy va controlar el partit, en tot moment, però sense acabar de trencar-lo. L'igualtat amb la seva rival feia que el primer set anès al tie break, on l'italiana se aconseguia decantar la balança al seu costat, després d'un 4-0 favorable.

No aconseguir el primer set, va fer despertar a Perez Rojas que amb un joc molt més consistent i agressiu va començar a desenvolupar el seu tennis, després del segon joc quan l'italiana la superava 2-0. La jugadora del Girona Tennis Pro aconseguia cinc jocs consecutius per remuntar el set i col·locar-se 5-2 adalt. El manteniment del servei en els dos segünts jocs d'ambdues jugadores feia que el set fos per l'argentina, que d'aquesta manera igualava el matx.

El tercer set, no va haver-hi color. "Guada" va passar per sobre l'italiana, aconseguint un contundent 6-0 per sumar així, l'accès a la següent ronda del Hammamet Open 08A.

L'altre partit individual de la jornada era el que disputava Guillermina Naya amb la també italiana Nastassya Burnett (WTA 341). Un enfrontament que va tenir una durada 2h15' i que es va decantar per Burnett per un 7-6(2), 2-6 i 2-6. Tot i el resultat advers Guillermina Naya va mostrar la seva evolució en el joc que li va permetre guanyar el primer set. Petits detalls feien que la seva rival aconseguís el triomf final, però el joc de l'argentina va millorar de manera clara. Amb l'entrenador Javier Degreef seguiran treballant per millorar encara més, el seu joc.

 

Pel que fa al tercer partit, amb representació del Girona Tennis Pro va ser en el doble on Blanca Puig i la seva companya Meritxell Parera no podien aconseguir el triomf al caure 6-3, 4-6 i 7-10 davant les holandeses Annick Melgers-Eva Vedder.

 

Veure contingut complet
27/02/2018

Blanca Puig no va poder aconseguir la classificació pel quadre gran del Hammamet Open, però va evidenciar una gran millora en el seu lloc, davant de rivals superiors a ella. La jugadora del Girona Tennis Pro va iniciar la "qualy" a segona ronda eliminant en un partit de més de tres hores de durada a l'austríaca Kerstin Peckl per 0-6, 6-3 i 7-5; a la tercera i darrera ronda de la qualificació, Puig va jugar davant la francesa Marie Mattel, la qual tot i que no va poder superar, va mostrar una bona línia ascendent tot i el marcador en contra de 6-3 i 7-5. Blanca Puig seguirà jugant el quadre de dobles, per continuar amb el bon treball portat a terme amb els tècnics del Girona Tennis Pro, a les pistes del Hammamet Open.

Veure contingut complet
27/02/2018

Poc més d'una hora han necessitat les jugadores del Girona Tennis Pro Guadalupe Pérez-Rojas i Guillermina Naya per vèncer a la parella formada per l'eslovaca Veronika Erjavec i la rumana Andrea Prisacariu per un contundent 6-2 i 6-1. Les jugadores entrenades per Javier Degreef no han donat cap opció a les seves rivals i amb un joc sòlid tant de fons com de volea han trencat tres cops el servei de les seves rivals en el primer set per tancar-lo amb un 6-2. 

El segon set ha estat completament igual, les argentines del GTP han dominat amb claretat, trencant fins a quatre vegades el servei de les seves contrincants per finalitzar el set i el partit amb un 6-1.

Veure contingut complet
27/02/2018

El jugador del Girona Tennis Pro, Pol Toledo debutarà dimecres 28 de febrer, en l'ITF d'Egipte, F7 com a cap de sèrie número 5 del torneig. El de Maçanet de la Selva s'enfrontarà al jugador de Kazakhstan, Pavel Petrov que entra al quadre gran gràcies al un Wild Car. Toledo que es troba a Egipte amb el seu entrenador Josep Maria Paniagua, disputarà el seu primer torneig com a integrant del Girona Tennis Pro

Veure contingut complet
26/02/2018

Les instal·lacions del Hammamet Open viuran com les jugadores del Girona TEnnis Pro van evolucionant després de dos mesos d'entrenaments. Si a l'anterior visita es varen inscriure Blanca Puig i Guadalupe Perez Rojas, per aquesta ocasió cal afegir a Guillermina Naya. Les tres jugaran tant en individuals com en dobles, amb l'objectiu de continuar amb la seva evolució en el joc, sempre sota l'atenta mirada i estudi de l'entrenador del projecte femení del Girona Tennis Pro, Javier Degreef.

Veure contingut complet
16/02/2018

Tenir entrenant, a les instal·lacions del CT Girona, els integrants del Girona Tennis Pro (Guadalupe Pérez Rojas, Blanca Puig, Guillermina Naya i Pol Toledo) no deixa de ser una motivació extra pels integrants de l'escola de tennis del CT Girona. Si a més, tenen l'oportunitat d'entrenar plegats, encara millor. Això és el que s'està portant a terme des de comenáment d'any, quant els integrants del projecte femení han pres contacte amb jugadores i jugadors de base del CT Girona. Que la base pugui compartir entrenaments amb els integrants del GTP és una manera encara més "educativa" per formar tennistes però també formar persones.

D'aquesta manera és habitual veure la Guada, la Blanca, la Guille i en Pol entrenar amb diferents membres de l'escola de tennis. Aquesta serà la norma habitual que serà de motivació extra pel membres de l'escola de tennis.

Els professionals, sense cap mena de dubte, son el mirall de la majoria de jugadors i jugadores que sommien algun dia a poder dedicar-se professionalment com ells, al tennis. 

Veure contingut complet
09/02/2018

El jugador de Maçanet de la Selva, Pol Toledo Bagué serà el primer jugador de la categoria masculina que forma part del projecte Girona Tennis Pro, del Club Tennis Girona. Toledo, actualment número 404 del rànquing ATP en individuals i 225 del rànquing ATP en dobles, engegarà la categoria masculina acompanyat del tècnic Jose Maria Paniagua i el suport de Dino Callone.

Pol Toledo és a l’actualitat la millor raqueta del tennis gironí. Amb 1,78m d’alçada i 71 kg de pes el gironí entra a formar part del projecte més ambiciós del tennis professional gironí. El de Maçanet serà el referent de la categoria masculina.

Quan Carles Montañés, president del Club Tennis Girona va presentar el projecte a la premsa, ja va deixar clar que tenien la intenció que hi hagués categoria masculina i femenina. Amb la incorporació de Toledo i de l’entrenador Paniagua, es fa efectiva l’estructura del Girona Tennis Pro que serà tot un referent en el tennis gironí i també català.

Pol Toledo tindrà la base de treball a Girona, on treballarà amb l’equip tècnic del Girona Tennis Pro: entrenador, preparador físic, fisioterapeutes, nutricionistes, psicòlegs amb l’objectiu de seguir evolucionant el seu lloc.

 

José Maria Paniagua, una figura clau en el GTP

A l’igual que passa amb Javier Degreef, entrenador de la categoria femenina, José Maria Paniagua és una de les claus a la categoria masculina. Ell ha estat l’entrenador de Guido Andreozzi (150 ATP) i de Roberto Carballés (100 ATP) i per tant un “coach” amb experiència que aportarà la metòdica necessària a Pol Toledo. Ell marcarà la línia a seguir per buscar la millora del tennista gironí amb el suport de l’entrenador Dino Callone.

 

D’aquesta manera, el Girona Tennis Pro inicia la temporada 2018 amb la següent estructura:

 

Categoria masculina:

Jugador: Pol Toledo

Entrenadors: Jose Maria Paniagua i Dino Callone.

 

Categoria femenina:

Jugadores: Guadalupe Pérez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya.

Entrenador: Javier Degreef.

 

Preparador físic: Jordi Verdaguer

 

Director del projecte: Sergi Torrent.

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9  »