972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

Notícies

09/02/2018

Guadalupe Pérez Rojas ha finalitzat la seva participació en el Hammamet Open F5 de Tunísia al caure davant la brasilera Laura Pigossi (WTA 398) per 6-4, 6-7(5) i 3-6 en un partit de 3h13' i d'aquesta manera s'ha quedat a les portes de les semifinals. Tot i el resultat, el seu pas per Tunísia és més que positiu i tornarà a Girona amb gran energia i motivació per seguir evolucionant com a jugadora.

Cal destacar i posar en alça el gran joc de la tenista argentina que ha vist, com després d'estar gairebé un any aturada per una lesió, ha iniciat el 2018 lluitant i plantant cara a jugadores d'un rànquing superior a ella. "Guada" que va iniciar la pretemporada a principis d'any molt motivada i amb ganes, ha pogut comprovar com el treball portat a terme conjuntament entre l'entrenador Javier Degreef i el preparador físic Jordi Verdaguer està donant resultats, tot i que encara hi ha un marge de millora elevat. La de Jujuy ha trobat el camí per recuperar el nivell que la va portar a ser jugadora de Fed Cup, i ho està fent gràcies al suport rebut per tot l'equip tècnic del Girona Tennis Pro. La millora substancial fa que l'argentina pugui competir en partits de llarga durada i que siguin només els petits detalls els que decanten la balança. El seu tarannà positiu i lluitador juntament amb el gran ambient de treball que està vivint a Girona, està fent que aviat es torni a veure a la gran Guadalupe Pérez Rojas.

 

 

Veure contingut complet
08/02/2018

La tennista del Girona Tennis Pro, Guadalupe Pérez Rojas ha guanyat el partit de 1/8 de final del Hammamet Open de Tunísia al derrotar la jugadora alemanya Katharina Hering per un 6-2, 4-6 i 6-3 en un partit que ha tingut una durada de 2h22'.

El partit de l'argentina va ser molt dur, sobretot psicològicament però va aconseguir el triomf bassat amb la confiança i en els seus bons cops. Tot i l'ajustat del marcador, Guada va ser clara dominadora del partit. Un primer set molt intens va fer veure que seria molt competit tot i que manava amb comoditat gràcias al seu gran cop de dreta. Guada atacava al revés de la seva rival i la feia córrer, cosa que li va permetre aconseguir el primer set, per un clar 6-2.

La tònica en el segon va ser la mateixa, la jugadora de Jujuy es va col.locar 4-1 quan la seva rival, quasi a la desesperada, va començar a jugar de manera molt agressiva. Aquest fet va obligar, més per mèrit de la rival que demerit de Guada, que l'argentina fes un pas al darrera cosa que va permetre a la jugadora alemanya aconseguir el segon set per 6-4.

El tercer i definitiu set va començar com havia finalitzat el segon. Un 2-0 favorable a Hering feia preveure el pitjor, però Guada va tornar a entrer en el partit sumant quatre jocs seguits per acabar gunyant el tercer i definitiu set per 6-3 i passant d'aquesta manera a quarts de final del Hammamet Open de Tunísia.

 

Veure contingut complet
06/02/2018

Tercera setmana de les jugadores Blanca Puig i "Guada" Pérez Rojas en el Hammamet Open de Tunísia. A la jornada de dimarts, la jugadora argentina ha tingut doble compromís, tant en individual com en dobles sumant ple de triomfs en una bona jornada per a ella. D'altra banda, Blanca Puig no ha pogut aconseguir el triomf en el seu partit de dobles que jugava amb Barbora Matúsová davant Burger-Samir.

La jornada per la Guada ha estat complerta. al derrotar primer, en els 1/16 de final a l'americana Anastasia Nefedova , en 1h39' per un 6-3 i 6-3 i després aconseguir també la victòria en primera ronda dels dobles juntament amb Laura Pigossi davant la parella Furuya-Morimoto per un 7-6 (4) i 6-3. Guada va agafant ritme i pujant el seu nivell actual cosa que es degut al bon treball portat a terme durant la pretemporada amb l'entrenador Javier Degreef i el preparador físic Jordi Verdaguer.

Per la seva part, Blanca Puig ha jugat només partit de primera ronda de dobles que al costat de Barbora Matúsová no han pogut aconseguir el triomf davant la parella Burger-Samir, al caure en un ajustat i molt interessant partit 6-3 i 6-4. Malgrat el resultat advers, a la jugadora valenciana se l'ha vist molt cómode a la pista i efectuant bons cops de fons de la pista, cosa que certifica el bon treball fet durant el mes de gener amb l'entrenador Javier Degreef i el "prepa" Jordi Verdaguer.

A la jornada de dimecres, entrarà en joc, en el quadre individual Blanca Puig.

Veure contingut complet
30/01/2018

Les jugadores del Girona Tennis Pro, Blanca Puig i Guadalupe Pérez Rojas han finalitzat la seva participació en el segon dels tornejos ITF que es porten a terme en el Hammamet Open de Tunísia, al caure ambdues a la primera ronda del quadre gran per 6-2, 6-0 i 7-5 6-4, respectivament. La competició també ha finalitzat a la modalitat de dobles, on Blanca Puig formava parella amb Camille Sireix i que han caiguat 6-2, 6-4.

La jornada ha començat amb el partit individual de Blanca Puig. Després de passar al quadre gran, la jugadora valenciana jugava contra la russa Nika Kukharchuk (WTA 531) que ha jugat de manera impecable sense donar opcions a la jugadora del GTP. Tot i el resultat de 6-2 i 6-0, Blanca continua amb la seva evolució en un any molt prometedor per a ella.

Per la seva banda, la jugadora argentina Guadalupe Pérez Rojas jugava el seu primer partit de la temporada. La seva rival,  la francesa Josephine Boualem (WTA 709). El partit va ser molt disputat i només petits detalls varen impedir que aconseguís la victòria, al caure per una ajustat 7-5 i 6-4. Malgrat no aconseguir el triomf, "Guada" ha mostrat un bon joc que permetrà aconseguir moltes victòries aquesta temporada.

A la modalitat de dobles, Blanca Puig formant parella amb Camille Sireix varen caure 6-2 i 6-4 davant de Michele Alexandra Zmau-Jéssica Bertoldo.

L'entrenador Javier Degreef i les jugadores seguiran a Tunísia, on competiran en un nou torneig.

 

Veure contingut complet
30/01/2018

La darrera incorporació al Girona Tennis Pro, la jugadora argentina Guillermina Naya, segueix fil per randa, la planificació establerta per l'entrenador Javier Degreef, sota l'atent control dels tècnics i del preparador físic Jordi Verdaguer. Naya no ha portat a terme els primers tornejos de temporada a Tunísia, amb l'objectiu seguir un treball específic sobretot incidint el treball amb la preparació física, que serà fonamental per a la temporada. La jugadora de Chacabuco (Buenos Aires) seguirà treballant fort a Girona de cara a incorporar-se als tornejos futurs.

Veure contingut complet
28/01/2018

La jugadora Blanca Puig ha passat la ronda prèvia del quadre gran del Hammemet Open a Tunísia, al derrotar a Katsiaryna Skachkova per un contundent 6-3 i 6-1. La jugadora del Girona Tennis Pro va saber llegir molt bé el partit. Amb un lloc molt sòlid i consistent va saber atacar quan millor li convenia per així aconseguir el triomf final que li permet accedir al quadre gran. Acompanyada per l'entrenador Javier Degreef, Blanca espera horari de joc.

Veure contingut complet
20/01/2018

Finalitza la primera setmana de treball conjunt amb les tres jugadores Guadalupe Pérez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya que formaran el projecte Girona Tennis Pro 2018 pel que fa a la categoria femenina. Una setmana on han treballat aspectes físics i tècnics sempre sota la supervisió de l'entrenador Javier Degreef i del preparador físic Jordi Verdaguer. La primera setmana de treball conjunt, després de l'aturada per les festes de Nadal.

Les jugadores continuaran amb el seu treball, segons la planificació establerta pels tècnics, en el que podríem anomenar la seva "particular pretemporada" on, un bon treball, serà clau per encarar la temporada com cal.

Veure contingut complet
19/01/2018

La jugadora argentina Guillermina Naya s'incorpora a la disciplina del projecte de cara a la temporada 2018 i juntament amb Guadalupe Pérez Rojas i Blanca Puig formaran el grup de la categoria femenina del Girona Tennis Pro.

"Guille" nascuda a Chacabuco (Buenos Aires), és una jugadora de l'any 96. El seu joc el desenvolupa amb la dreta i fa el revés a dues mans. 

El seu rànquing actual WTA és el 703 i en dobles 681.

Amb els seus 177 cm d'alçada, ja entrena sota les ordres de l'entrenador Javier Degreef i del preparador físic Jordi Verdaguer.

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9  »