972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

08/07/2019

Acord de col·laboració entre la millor raqueta tennística de les comarques gironines, Tommy Robredo i el CT Girona per promocionar el tennis entre la base del club gironí. D'aquesta manera el tennista i el club gironí han signat un acord de col·laboració on es nomena Robredo soci ambaixador del club gironí.

Aquest acord tindrà com a objectiu aconseguir sinergies entre ambdues parts que tindrà com a punt clau, diferents presències del tennista a les instal·lacions del CT Girona per entrenar i promocionar el tennis amb la base, com també ser l'imatge del CT Girona en diferents actes promocionals que puguin sorgir.

Aquest acord, que ha estat signat pel propi tennista Tommy Robredo i el president del CT Girona Carles Montañés tindrà una durada d'un any, de juliol del 2019 fins a juliol 2020.

Tant el President Montañés com Tommy Robredo han mostrat la seva satisfacció per l'acord on, el que guanya, és el "tennis i la seva promoció amb els més petits"

21/06/2019

Ja estem a l'estiu i re-estructurem la graella d'activitats dirigides del Club. Aquí teniu les horaris de les activitats del 25 de juny fins el 10 de setembre.

No deixeu de venir,... !!.

18/06/2019

Fins el 10 de juliol hi haurà temps per inscriure's en el III Torneig Joan Puig i Linda Tibbs de tennis que es portarà a terme a les instal·lacions del Club del 15 al 21 de juliol.

Les inscripcions es poden formalitzar en el web de la Federació Catalana de Tennis i tindran un preu de 28 euros.

02/06/2019

Amb una victòria davant el CT Barcino per un 3-1, els integrants de l'equip júnior del Club, s'han classificat per a la final de la Copa Catalunya de primera divisió. L'equip format per Noah Regàs, Arthur Abyan, Josep Jipa, Francesc Costa entrenen habitualment sota l'estructura del Girona Tennis Pro U18.

02/06/2019

Amb un contundent resultat de 3-0, Alejandra Subías, Júlia Bussó i Lourdes González varen aconseguir classifcar l'equip aleví femení per a la final de la Copa Catalunya de primera divisió. Les tenistas del club varen mostrar un joc molt sòlid i van deixar pal·lés la seva millora de joc, que ha permés al CT Girona poder tornar a jugar una nova final.

02/06/2019

L'equip infantil del Club va aconseguir un enorme resultat aquest cap de setmana al derrotar al CT Tarragona, cap de sèrie número 2, per un 2-1 i d'aquesta manera es classifiquen per a les semifinals de la competició. L'equip format per Adriana Becerra, Laia Pelegrín i Eva Boadas varen saber utilitzar les seves millors característiques per aconseguir una victòria de prestigi que catapulta al CT Girona, entre els 4 millors de la competició, de la categoria infantil femení.

27/05/2019

Final íntegra del CT Girona, a la Copa Catalunya de categoria aleví. Alejandra Subías va aconseguir la victòria final al derrotar a la seva companya Júlia Bussó 6-1 i 6-4 en una nova mostra de la bona salut que te la nostra escola de tennis.

Per veure tots els quadres de les diferents ategories, cliqueu aquí

27/05/2019

Marc Pelegrín va aconseguir la victòria a la Copa Catalunya de categoria benjamí B disputada a les instal·lacions del CT Girona al derrotar Abel Jimenez per 4-0 i 4-2. Durant els quatre partits disputats del quadre, en Marc ha estat molt constant i molt regular, cosa que certifica el bona feina portada a terme pels tècnics i ell mateix durant el que portem de temporada.

Per veure tots els quadres de les diferents ategories, cliqueu aquí

27/05/2019

Bona competició la de l'Adrià que va acobar amb victòria a la final davant Martí Soms per 6-4 i 6-4. Com a cap de sèrie número 4 de la competició l'Adrià va tenir els dos darrers partits abans de la final, uns enfrontaments molt ajustats que va poder salvar guanyant el tercer set al super tiebreak. El bon treball ha donat els seus fruits a l'Adrià.

Per veure tots els quadres de les diferents ategories, cliqueu aquí

«  1 2 3 4 5  ...  »