MENÚ PRINCIPAL
Girona, Destinació de Turisme Esportiu
Major sponsor
Major sponsor
Patrocinador
Patrocinador
Patrocinador

Com fer-se Soci/a?/Como hacerse Socio/a?

Li donem la benvinguda al Club de Tennis amb més història de Girona. Per ser Soci/a del Club, vostè disposa de varies opcions:

1. Adquirir un títol de primera mà.

2. Adquirir un títol de primera mà aprofitant una de les promocions vigents del Club.

3. Compra el títol a un altre Soci/a que se'l vulgui vendre. Per tal formalitzar aquesta acció cal que es fiqui en contacte amb la Recepció del Club per a poder gestionar-ho correctament. També s'ha de concretar una cita amb el Coordinador per comprovar que el títol no té rebuts impagats, per als papers del traspàs i si el comprador no és fill o cònjuge del venedor el Club es quedarà el 15% del valor.
 

Una vegada adquirit un títol social, pagarà la seva quota trimestral corresponent. Per a més informació dirigeixi's directament al Club.

TRUQUI AL 972 201 083 O ENVII UN CORREU ELECTRÒNIC A: info@tennisgirona.com

 

 

Le damos la bienvenida al Club de Tenis con más historia de Girona. Para ser Socio / a del Club, usted dispone de varias opciones:

1. Adquirir un título de primera mano.

2. Adquirir un título de primera mano aprovechando una de las promociones vigentes del Club.

3. Comprar el título a otro Socio / a que lo quiera vender. Para formalizar esta acción es necesario que se ponga en contacto con la Recepción del Club para poderlo gestionar correctamente. También debe concretar una cita con el Coordinador para comprobar que el título no tiene recibos impagados, para los papeles del traspaso y si el comprador no es hijo o cónyuge del vendedor el Club se quedará el 15% del valor.
 

Una vez adquirido un título social, pagará su cuota trimestral correspondiente. Para más información diríjase directamente al Club.

LLAME AL 972 201 083 O ENVIAD UN CORREO ELECTRONICO: info@tennisgirona.com

Promoció 2017

Formulari d'inscripció

Full alta CTG (132.937 bytes)