972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
MENÚ PRINCIPAL
GIRONA TENNIS PRO

Restaurant del club: DI LINO

   

Des de finals de juny del 2015 el Restaurant del Club Tennis Girona està a càrrec de Marco "Marcolino" Santuccio. Un jove emprenedor italià que coneix perfectament l'ambient i el funcionament del Resturant i el Club.

 

El seu equip ha dissenyat un programa de serveis que dona resposta a les diferents necessitats dels/les Socis/es. En concret, el nou servei oferirà tres fórmules diferents d’esmorzars, menús entre setmana  a preus competitius amb la possibilitat de triar entre cinc primers i cinc segons plats i un menú especial de cap de setmana que inclourà un nou menú infantil.

 

Addicionalment, hi haurà una carta de plats més elaborats que portaran els segell gastronòmic d’aquest nou equip.

La cuina del “Di Lino”, serà una cuina bàsicament catalana amb tocs de cuina Mediterrània. Amb aquest objecte, aquest nou equip incorpora un cuiner amb àmplia experiència en cuina tradicional catalana que posarà especial èmfasi en els productes de temporada.

En aquesta àmplia oferta no hi faltaran plats com la paella, la fideuà i especialment , una oferta moltcompleta de productes fets a la brasa, com una alternativa molt demanada pels socis.

 

Pel que fa al Casal d’Estiu d'enguany, el “Di Lino” oferirà a partir del Divendres 26 de juny, un menú variat i saludable, i que tindrà en compte tant les necessitats nutricionals com les preferències dels nens i nenes, fent prevaldre que no es quedi el menjar als plats.

 

A partir del 28/09/2015 “Di Lino” funcionarà amb tot el mencionat en el punt anterior a més de l'obertura del restaurant amb:


- Menú Diari (de dilluns a divendres de 13:00 h a 16:00h) amb primer plat (4 a escollir), segon plat (4 a escollir), pa, postres i aigua/canya petita/copa de vi/refresc per 12'00 €.
- També hi haurà l'opció d'escollir mig menú amb un primer o un segon, postre i aigua/canya petita/copa de vi/refresc per 7'50 €.
- També podran escollir la “Carta de la Brasa”.


Aquests serveis només s'oferiran a dins el restaurant. Oferirem també sopars de divendres a dissabte, de 20:30 h a 23:30 h, segons reserves.

 

 HORARI D'OBERTURA:

- De Dilluns a Divendres de 8.30-21h

- Dissabtes de 8.45-21h

- Diumenges i Festius: 8.45-18h

 

Telèfon de contace i reserves: 972 20 65 73 

Correu electrònic: ilristorante.santuccio@gmail.com
 

 

 

Carta 1/2

Carta 2/2