MENÚ PRINCIPAL
Girona, Destinació de Turisme Esportiu
Major sponsor
Major sponsor
Patrocinador
Patrocinador
Patrocinador

Curs 2017-2018

Salutacions Socis/es i Usuaris de l’Escola,

El mes de setembre sempre és sinònim d’iniciar un nou curs i el Club de Tennis Girona ha treballat intensament per a oferir el millor projecte esportiu i personal per a tots/es aquells/es alumnes que volen el millor.Volem seguir treballant el model educatiu que tants èxits ens ha dut en el darrer curs i mantenir al màxim les modalitats, preus i horaris.

Estem segurs/es que l’Escola de Tennis i Pàdel seguirà la línea d’èxit que caracteritza el Club, només ens faltes TU.

ORGANITZACIÓ: Noms propis

Sergi Torrent, des del Novembre del 2014, és el nou Coordinador de l’escola del CTG. En Sergi es llicenciat en Ciències Empresarials i ADE i aporta una llarga experiència professional en l’àmbit de la docència en el Tennis, en la que cal destacar entre altres fites, quatre anys com a entrenador a la Federació Catalana de Tennis, dos anys com a entrenador de jugadors d’alt rendiment al GEIEG i dos anys com a Director de l’escola de Tennis del Club de Tennis Platja d’Aro.

 És el responsable de la supervisió de tots els àmbits esportius i socials de l’escola i la persona de contacte amb els pares/mares.

Subàrees de l'Escola

Alt Rendiment Tennis

Dino Callone, des del 31 d'agost del 2015 és el nou responsable de l’àrea d’alt rendiment de Tennis. En Dino és un tècnic amb una llarga carrera professional. Com a jugador ha estat campió absolut gironí 4 anys i com a tècnic, ha estat Sparring de diferents jugadors professionals Top 100 del món. Actualment, és l’entrenador del jugador número 100 del món Junior. Tanmateix, a nivell de gestió esportiva ha estat durant 10 anys al capdavant del Club Tennis Aeròdrom, la qual cosa és sens dubte, un valor afegit per l’Escola.

Escola de Pàdel

Sandra Guitart, des del 14 de setembre serà la nova Directora de l’Àrea de Pàdel. La Sandra, aporta una llarga experiència professional en l’àmbit del Tennis i Pàdel, amb 12 anys d’exercici al Club Tennis d’Aro i 3 anys a l’Indoor Girona. Esportivament, ha assolit diversos èxits dins la província gironina i actualment, està en el número 23 del rànquing català, jugant habitualment proves del World Pàdel Tour.

Àrea Social

Lluis Canal,  des de fa molts anys és el clar referent de l'estil i la classe del nostre Tennis. Durant tots aquest darrers anys ha sapigut motivar als joves que han anat passant per l'Escola aquell caràcter motivador i d'èxit sense oblidar la parts emocional de tot esportista. Això ha fet que molts joves hagin sentit el Club i hagin assolit èxits professionals i personals.