972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
GIRONA TENNIS PRO

DESCARREGA'T LA INFORMACIÓ D'AQUEST CURS

PREUS ESCOLA 2019-2020 (172.812 bytes)

DESCARREGA'T EL FULL D'INSCRIPCIÓ

L'ESCOLA DEL CTG

El Club Tennis Girona ha treballat intensament durant els últims anys per oferir el millor projecte esportiu i personal per a tots els nostres alumnes i, un curs més, volem seguir treballant sota el model educatiu que tants èxits ens ha dut en el darrer curs. 

Estem segurs/es que l’Escola de Tennis i Pàdel seguirà la línea d’èxit que caracteritza el Club, només ens faltes TU.

ORGANITZACIÓ

Sergi Torrent; és el coordinador de l’escola del CTG. En Sergi és llicenciat en Ciències Empresarials i ADE i aporta una llarga experiència professional en l’àmbit de la docència en el tennis, en la que cal destacar, entre altres fites, quatre anys com a entrenador a la Federació Catalana de Tennis, dos anys com a entrenador de jugadors d’alt rendiment al GEIEG i dos anys com a director de l’escola de tennis del Club de Tennis Platja d’Aro.

És el responsable de la supervisió de tots els àmbits esportius i socials de l’escola i la persona de contacte amb els pares/mares.

SUBÀREES DE L'ESCOLA

Alt Rendiment Tennis

Dino Callone; és el responsable de l’àrea d’alt rendiment de tennis. En Dino és un tècnic amb una llarga carrera professional. Com a jugador ha estat campió absolut gironí 4 anys i com a tècnic, ha estat sparring de diferents jugadors professionals top 100 del món. Actualment, és l’entrenador del jugador número 100 del món Junior. Tanmateix, a nivell de gestió esportiva ha estat durant 10 anys al capdavant del Club Tennis Aeròdrom, la qual cosa és, sens dubte, un valor afegit per l’Escola del CTG.

Escola de Pàdel

Sandra Guitart; és la directora de l’àrea de pàdel. La Sandra aporta una llarga experiència professional en l’àmbit del tennis i pàdel, amb 12 anys d’exercici al Club Tennis d’Aro i 3 anys a l’Indoor Girona. Esportivament, ha assolit diversos èxits dins la província gironina i actualment, està en el número 23 del rànquing català, jugant habitualment proves del World Pàdel Tour.

Àrea Social

Lluis Canal; des de fa molts anys és el clar referent de l'estil i la classe del nostre tennis. Durant tots aquest darrers anys s'ha ocupat de motivar als joves que han anat passant per l'Escola, amb el seu caràcter motivador, sense oblidar la parts emocional de tot esportista. Això ha fet que molts joves hagin sentit el Club i hagin assolit èxits professionals i personals.