972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
POL TOLEDO A SEMIFINALS DEL CAIRE F16 AL DERROTAR NICOLO TURCHETTI 6-3 i 6-4
04/05/2018

El jugador Pol Toledo ha aconseguit accedir a les semifinals de l’ITF d’El Caire F16 al derrotar a l’italià Nicolo Turchetti per 6-3 i 6-4 en 1 hora i 38 minuts de joc.

El del Girona Tennis Pro va començar de menys a més en el partit. Amb una calor sufocant, Toledo va mantenir el ritme de joc, el seu servei i amb el 3-3 va trencar dues vegades serguides el servei de l’italià per emportar-se el primer set per 6-3.

En el segon set, Pol Toledo va sortir decidit a trencar d’inmediat el partit. Després de l’1-1 va encadenar 3 jocs consecutius per agafar una renda que seria casi definitiva. El 4-1 ho deixava tot molt clar pel gironí que va veure com l’italià no es rendia i aconseguia trencar-li per dos cops el seu servei i així tornar a l’igualtat, en aquest cas 4-4. Pol Toledo no va perdre el control i va sumar dos jocs seguits per trencar definitivament el partit i emportar-se la victòria final per 6-3 i 6-4.

D’aquesta manera, Pol Toledo aconsegueix accedir a semifinals, on s’enfrontarà al brasiler Jordan Correia, jugador procedent de la "qualy"

« Volver