972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram

HORARIS 2023-2024

 

 

Fisioteràpia

 

Ens plau informar-lo que el Centre Lambda i el Club de Tennis Girona hem unit esforços per iniciar un Servei de Fisioteràpia, Osteopatia i Entrenament Personal d’alta qualitat al nostre Club.

 

Lambda són fisioterapeutes, osteòpates i especialistes en fisioteràpia esportiva, amb 8 anys d’experiència en el sector i amb un reconegut historial dins l’esport d’alt rendiment.

    

Per tal d’iniciar els tractaments, s’ha transformat totalment un espai de l’Escola de Tennis, per convertir lo en un lloc càlid, comfortable i relaxant, i sobretot, amb la comodidat de poder gaudir d’aquest servei sense haver de desplaçar-se fora del Club.

Demani una avaluació inicial, estableixi objectius conjuntament, gaudeixi d'un seguiment exclusiu i personal, informació constant...tot per aconseguir els millors resultats possibles.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Recepció del Club, on els informarem detalladament i els posaràn en contacte amb el professional que més s'adequï a les seves necessitats!

 

 

NO HO DUBTIS! 

Entrenament Personal