App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Recull setmanal del 4/11 al 11/11
13/11/2023

Us passem el recull setmanal dels nostres jugadors i jugadores!

El passat 3/11 els nostres jugadors +65 van guanyar al RC Polo Barcelona per 2-1. Enhorabona!

L'Equip Benjamí Femení va passar a Semifinals del Campionat de Catalunya per Equips!!!
.Van Guanyar per 3-2 a CT Tarragona, una vegada més en el dobles decisiu!

El nostre jugador del Girona Tennis Pro, Pol Puig es va classificar a la final del màster del circuit Rafa Nadal tour, quedant finalista d'aquest, que es va disputar a la Rafa Nadal Academy! Enhorabona al nostre equip técnic de GTP!

ç

A més a més, en Pol va quedar

El nostre equip Benjamí femení va guanyar per 4-0 a CT Lloret a Lliga Catalana! Moltes felicitats!

Victòria del equip Cadet Femení B 4-0 vs CT Blanes. Enhorabona!

El nostre equip infantil C va guanyar al CT Celrá per 4/1. Felicitats nois!

També vam sumar la victòria del Equip Infantil B Masculí per 5-0 contra CT Olot. Enhorabona!

El passat diumenge les nostres jugadores del Infantil A femení van jugar contra el Geieg. Volem felicitar-les per la seva gran participació!

El nostre equip Benjamí Femení es va quedar a les Semifinals del Campionat de Catalunya per Equips contra CT Barcino per un 3-1. Volem felicitar a les noies formades en la nostra Escola Base per l'esforç i la dedicació durant tot el torneig, com a tot l'staff tècnic per la incansable feina de cada dia. Seguim!

L'equip benjami masculí va jugar contra el CTFigueres. Felicitats per la vostra participació!

Els nostres jugadors de Lliga Catalana +60 varen guanyar contra Andrés Gimeno per un 2-1. Enhorabona!

Aquest cap de semana ha finalitzat la Copa Catalunya que es va disputar al GEIEG amb la gran participació dels nuestres alumnes, que van obtenir grans resultats.