972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Girona: Destí Turístic Esportiu (DTE)
25/10/2015

La ciutat de Girona ha estat certificada per l'Agència Catalana de Turisme com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE), un segell que la reconeix com una destinació que ofereix recursos i serveis d'alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives.

 

Girona ha obtingut la certificació de Destinació de Turisme Esportiu en la modalitat "Multiesports", que abasta les següents especialitats esportives: running, ciclisme (carretera i BTT), natació, atletisme i tennis.

La marca DTE posiciona la ciutat de Girona com una destinació turística adaptada a les necessitats dels i de les esportistes que busquen poder realitzar els seus entrenaments i millorar el seu rendiment físic i tècnic.

 

TENNIS

L'oferta de tennis és àmplia per als esportistes interessats en la pràctica d'aquest esport. La Destinació de Turisme Esportiu de Girona compta amb un total de vint-i-set pistes de tennis, catorze de les quals són de terra batuda, mentre que les tretze restants, de paviment sintètic.

El Club Tennis Girona, el GEiEG (complex de Sant Ponç i complex de Palau-Sacosta) i la Zona Esportiva Municipal La Devesa s'uneixen per oferir una gran oferta, serveis i instal·lacions als esportistes que triïn Girona com a destinació per als seus entrenaments i estades de tennis.

 

http://www.girona.cat/turisme/cat/dte_marca.php

 

 

« Volver