972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
WORLD PADEL TOUR 6 DE MAIG AMB EL CLUB!
12/04/2016

ATENCIÓ: vine amb el CTG al World Padel Tour BCN

Com ja vam anunciar fa uns dies, des del Club Tennis Girona s’organitza una sortida al World Padel Tour de Barcelona!! El torneig, que comptarà amb els millors jugadors i jugadores del món, es celebrarà a les instal•lacions del Reial Club de Polo durant la primera setmana de Maig.

El dia escollit per anar-hi amb el club és el DIVENDRES 6 DE MAIG. Encara no s’ha confirmat quan sortiran a la venta les entrades però els preus oscil•laran entre els 25-30€. Tenint en compte que l’aforament és molt limitat i que les entrades s’esgoten ràpid, necessitaríem confirmació d’assistència abans del dia 23 d’abril per tal de gestionar la compra de localitats el més aviat possible.

El transport en principi es farà en autocar per tal de fer una mica d’ambient de Club aquell dia. Tots/es aquells/es que desitgin anar amb vehicles particulars poden especificar-ho en la seva inscripció. (Si al final el número total d’inscrits a l’autocar no arriba al mínim de 25 inscrits s’organitzarà la sortida amb vehicles). L’hora aproximada de sortida serà a les 14:30h.

RECORDEM, MOLT IMPORTANT!

Tots/es aquells/es que estigueu interessats en venir hauríeu de fer la “pre-reserva” indicant el nombre d’entrades que voleu mitjançant:

Mail: info@tennisgirona.com

Telf: 972.20.10.83

A la recepció durant l’horari d’obertura del Club.

US ESPEREM PER GAUDIR D’UN MAGNÍFIC DIA DE PÀDEL!!!

« Volver